Glara » Ženy » Doplnky » Kabelky, Tašky » Nákupné tašky » Dámska plstená kabelka - eco friendly product - vyrobené v Českej republike

Dámska plstená kabelka - eco friendly product - vyrobené v Českej republike

4.7
(Počet hodnotení zákazníkov: 3)
73,50 € 97.85 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Praktická dámska taška z prírodnej plsti. Ručne vyrábaná. Kabelka má vďaka použitému materiálu thermoizolačné vlastnosti.

  • ucha z pravej hovädzej kože
  • vnútri praktické vrecko na telefón alebo drobnosti
  • zapínanie na magnetický patent
  • veľký výber farebných variantov

Materiál: taška - 80% vlna, 20% viskóza (drevné vlákno), rúčky - hovädzia koža

Rozmery: výška 28 cm, šírka 47 cm, bok 12cm, dĺžka ucha cca 31 cm

Český výrobok

Doba odoslania max. 7 dní.

Zloženie

Vlna (80%)

Vlna je prírodné vlákno, ktoré je možné spriadať do priadze na výrobu tkanín či pletenín. Najčastejšie je spájaná s ovčou vlnou, ale môže to byť aj vlna z iných zvierat. Vlna má oproti iným vláknam mnoho výhod. Je hrejivá, savá, ohňovzdorná, trvanlivá a odevné výrobky z vlny sú bez zápachu. Používanie vlny sa datuje do doby kamennej, kedy prví ľudia začali domestikovať ovce. Ovce boli pôvodne chované pre mäso a mlieko, ale ľudia si rýchlo uvedomili, že ich rúno možno použiť na výrobu odevov a prikrývok. Použitie vlny sa rozšírilo po celom svete, pretože rôzne kultúry vyvinuli svoje vlastné metódy spriadania a tkania. Dnes je vlna stále široko používaná v rôznych aplikáciách. Bežne sa používa v zimnom oblečení, pretože izoluje proti chladnému počasiu lepšie ako akékoľvek iné vlákno. Vlna je obľúbený materiál na výrobu oblekov, nohavíc, kabátov, ponožiek, svetrov alebo kardigánov. Nájdete ju ale v mnohých ďalších kvalitných produktoch.

Viskóza (20%)

Viskóza sú textilné vlákna vyrábaná z regenerovanej celulózy. Základnou surovinou na výrobu viskózy sú prirodné produkty, najčastějšie drevo ( buk, smrek, eukalyptus). Materiály z viskózy dobre absorbujú vlhkosť, na dotyk sú mäkké a nedráždia pokožku.

Benefity a charakteristiky

Autorská móda Lotika

Udržateľná móda, prírodné materiály a lokálna výroba nás baví už od začiatku tisícročia. V rámci limitovaných kolekcií ponúkame autorskú módu pre najnáročnejších zákazníkov, ktorí sa neuspokoja s klasickou ponukou odevných reťazcov či globálnych značiek. Produkty navrhnuté a ušité v SR z látok od lokálnych alebo európskych výrobcov. Tieto produkty zakúpite iba v našich obchodoch a z dôvodu limitovaných sérií je aktuálne neposkytujeme ani našim veľkoobchodným partnerom.

Vyrobené v Českej republike

Zakúpením tohto výrobku podporujete českého výrobcu. Pre spoluprácu s naším eshopom vyberáme prevážne malé rodinné firmy, ktorých prioritou je kvalita pri výrobe.

Materiál vyrobený v EÚ

Na výrobu tohto produktu bol použitý materiál vyrobený v EÚ. Vyhľadávame partnerov, ktorí dokážu v Európe produkty nielen ušiť, ale tiež využívajú lokálnych výrobcov látok. Európski výrobcovia vedia, že lacným ázijským látkam nie je možné konkurovať cenou a musia tak ponúkať kvalitné produkty, ktoré dokážu zákazníci oceniť. Zameriavame sa na produkty, ktoré zanechávajú čo najmenšiu ekologickú stopu. Lokálne výrobcovia látok musia vo výrobe spĺňať prísne európske ekologické požiadavky. Zároveň odpadá transport látok cez polovicu zemegule. Vedeli ste, že námorná preprava patrí medzi veľkých znečisťovateľov ovzdušia?

Prírodné materiály

Produkt bol vyrobený z prírodných materiálov. Tieto produkty sú v prírode prirodzene rozložitel'né a odbúratel'né. Nákupom týchto produktov chránite našu planétu pred hromadiacim sa odpadom.

Udržateľné materiály

Vyrobené z materiálov, ktoré boli pestované a spracované vzhl'adom na prírodu, človeka a životné prostredie.

Ručná výroba

Produkt vyrobený s prevadžujúcim využitím manuálnej l'udskej práce, prípadne len s minimálnou podporou strojovej výroby. Najčastejšie sa jedná o produkty z malých firiem, rodinných manufaktúr alebo individuálnych nadšencov, ktorí sa rozhodli ísť proti prúdu a nepodporovať hromadnú továrenskú výrobu.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Praktická dámska taška - shopper z prírodnej plsti. Ručne vyrábaná. Kabelka má vďaka použitému materiálu Veľká plstená kabelka - eco friendly product - vyrobené v Českej republike
84.8 €
Vel'ká nákupná taška je pre Vás navrhnutá aj ušitá v českom Podkrkonoší jednofarebná uchá z hovädzej kože Praktický luxusný shopper Lotika
86.55 €
Vel'ká nákupná taška je pre Vás navrhnutá aj ušitá v českom Podkrkonoší jednofarebná uchá z hovädzej kože Luxusný prírodný shopper Lotika
86.55 €